آیا می توان جنسیت جنین را انتخاب کرد؟


جنین
برخی تحقیقات نشان می دهند تغذیه در تعیین جنسیت جنین موثر است.


 
چگونگی انتخاب جنسیت کودک از طریق مواد غذایی مدتی است مورد توجه افرادیکه جنسیت فرزند برایشان مهم است قرار گرفته است در این بخش شما را با انتخاب جنسیت کودک ( دختر یا پسر بودن ) از طریق غذاها و مواد غذایی آشنا می کنیم.

بررسی­های انجام شده در مدلهای حیوانی نشان داده که اگر لارو کرم های دریایی در آبی که به آن پتاسیم افزوده شده قرار گیرند، بیشتر نوزادان نر می شوند، در حالیکه اگر آب قلیایی و به ویژه غنی از کلسیم باشد، اغلب نوزادان ماده می شوند. ولی در آب دارای تعادل یونی در دو جنس تعادل وجود دارد. به نظر می رسد که نسبت پتاسیم به کلسیم و منیزیم اهمیت دارد به طوری که با افزایش پتاسیم و سدیم اکثر نوزادان نر، و با افزایش کلسیم و منیزیم اکثر آنها ماده می شوند.
مطالعات روی گاوهایی که در محیط آکنده از دود پتاسیم بودند و غذای غنی از کلسیم مصرف می کردند نشان داد که ۹۰% گاوهای به دنیا آمده، نر بودند.
مشابه همین نتایج در مطالعات انجام شده روی زنان کانادایی به دست آمده است.

به نظر می رسد که تغییر یون ها موجب تغییر تمایل غشای اوول (تخمک) می شود. برای موفقیت در این امر لازم است حداقل در پریود ماهانه قبل از بارداری رژیم پر سدیم و پتاسیم برای پسرزایی و رژیم پرکلسیم مثل لبنیات و فقیر از سدیم و پتاسیم برای دخترزایی شروع شود. در مواردی از قبیل فشار خون بالا، ناراحتی های قلبی و نارسایی کلیه مصرف رژیم پسرزایی (به دلیل سدیم بالا) ممنوع است.

در عوض به هنگام وجود اختلالات عصبی، بالا بودن کلسیم خون و نارسایی کلیوی هم رژیم دخترزایی نباید تجویز شود. برای موفقیت، رژیم موردنظر باید با جدیت پیگیری شود. ذکر این نکته ضروری است که مطالعات انجام شده روی خوک ها این نظریه را تائید کرده است و قرار دادن آنها در محیط  پرپتاسیم و مصرف غذای پر کلسیم نتوانسته نسبت جنسی را در متولدین تغییر دهد.

ـ کلسیم : مصرف لبنیات، سبزی و میوه کافی نیاز معمول بدن به این ماده را تأمین می کند. در صورتی که تمایل دارید میزان کلسیم دریافتی خود را افزایش دهید (رژیم دخترزایی) کافی است مقدار بیشتری از این گونه مواد به خصوص شیر و لبنیات مصرف نمائید.

توجه داشته باشید که مصرف نان های تخمیر نشده به علت وجود اسید فیتیک، جذب کلسیم را کاهش می دهد.

ـ منیزیم : این عنصر در کلروفیل گیاهان وجود دارد و بنابراین گیاهان سبز غنی از منیزیم هستند.

حبوبات و مغزها نیز منابع خوبی از این ماده می باشند. اگر چه در بسیاری از مواد غذایی این عنصر وجود دارد ولی لبنیات منبع غذایی عمده ای محسوب نمی شوند.

ـ سدیم : بسیاری از غذاهای آماده دارای مقدار زیادی سدیم هستند. کنسروها، کالباس و سوسیس، بیسکویت شور، زیتون شور، خیارشور، پنیرهای شور، سس های تجاری و ماهی های نمک سود منابع خوبی از این عنصر می باشند. در عوض شیر و لبنیات، میوه های تازه و همین طور سبزی های تازه از نظر سدیم نسبتاً فقیر هستند.

ـ پتاسیم : مواد غذایی غنی از پتاسیم شامل گوشت ها و میوه ها، غلات به ویژه برنج، سبزی ها و صیفی جات، میوه های تازه و خشک هستند.





گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : salamatnews.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد